موسسه حامی

موسسه حامی به منظور گسترش علوم انسانی به ویژه توسعه‌ی دانش مدیریت و حکمرانی در کشور اقدام به حمایت مالی دانشجویان، اساتید و محققین رشته‌های علوم انسانی جهت شرکت در سمینارها، همایش‌ها و مدارس تابستانی/زمستانی می‌کند. هدف موسسه از اجرای این طرح، به طور مشخص افزایش آگاهی دانشگاهیان از تحقیقات و دست‌آوردهای جدید رشته های علوم انسانی در دانشگاههای برتر داخلی و خارجی است تا از این طریق به ارتقای سطح “آموزش” و “پژوهش” علوم انسانی در کشور کمک کرده باشد. دومین هدف موسسه فراهم کردن فرصت برای محققان داخلی است تا بتوانند تحقیقات خود را به اساتید و محققان خارجی عرضه کرده و بازخوردهای مناسب را دریافت کنند.

مهلت ثبت نام

20

اسفند

1402

مهلت ثبت نام اتمام یافته است

برگزیدۀ سال 1402

برندۀ کمک هزینۀ رویدادهای علمی

حقوق تجارت بین‌الملل

دانشگاه شهید بهشتی

مدرسه تابستانه آکادمی داوری پاریس
در همان سال‌های اول راهنمایی متوجه علاقه‌ام به تاریخ و ادبیات شده بودم. از مباحثه و گفت‌وگو درباره امور اجتماعی لذت می‌بردم. اوقات فراغتم را صرف مطالعه کتاب‌های ادبی، تاریخی و اجتماعی می‌کردم؛ همه‌ی این‌ها باعث شد تا متوجه شوم که به رشته‌های علوم انسانی علاقه‌مند هستم. اول دبیرستان، علی رغم این‌که دبیران و خانواده من را به رشته ریاضی...

برگزیدۀ سال 1398

برندۀ کمک هزینۀ رویدادهای علمی

مدیریت دولتی-گرایش توسعه

کنفرانس و کارگاه برنامه‌ریزی اقتصادی هوشمند و سیاست صنعتی
کارشناسی و کارشناسی ارشد را در رشته مدیریت جهانگردی گذراندم. هرچند از عنفوان جوانی به مسائل توسعه و سیاستگذاری عمومی علاقه‌مند بودم تا در سال 1393 این فرصت پیش آمد که در دوره دکتری، وارد رشته مدیریت دولتی – گرایش توسعه پردیس فارابی دانشگاه تهران شوم. از همان سال اول دوره دکتری، در پی پاسخ به این سوال بودم که...

برگزیدۀ سال 1401

برندۀ کمک هزینۀ رویدادهای علمی

معماری

کنفرانس بین‌المللی DOT دانشگاه فرای، برلین
شروع زندگی‌ نخستم زمانی بود که دیگر می‌توانستم بخوانم و دریچه‌ای به بی‌نهایت به رویم باز کرده بودند. روزهایم از انتظار برای پر شدن با خواندن دیگران یا گوش کردن به نوارهای پرشده مادر یا آزمایش‌های شگفت‌انگیز پدر تبدیل شد به سرک کشیدن در  کتاب‌هایی که در اتاق کتابخانه بود. از میان فوامیل هم آنها که کتابخانه پر و پیمان‌تری...

برگزیدۀ سال 1398

برندۀ کمک هزینۀ رویدادهای علمی

زبان و ادبیات فارسی

مدرسه تابستانی زبان‌ها و زبانشناسی دانشگاه لایدن، هلند
سال ۱۳۷۵ در شهر مشهد متولّد شدم و سال‌های دانش‌آموزیم را در شهرهای مختلف خراسان و نهایتاً تهران گذراندم. از میانه‌های دوران راهنمایی دریافتم که کاری را که می‌خواهم در زندگی‌ام انجام دهم بایستی در رشتۀ ادبیات بجویم، به همین علّت با وجود مخالفت‌های فراوان و پس از گرفتن دیپلم ریاضی‌فیزیک از دبیرستان فرزانگان تهران، با کسب مدال طلای المپیاد...

برگزیدۀ سال 1402

برندۀ کمک هزینۀ رویدادهای علمی

تاریخ معماری

دانشگاه علم و صنعت

کنفرانس بین‌المللی ECIS در دانشگاه لایدن، هلند
پس از گذراندن دوران دبیرستان در رشته ریاضی فیزیک در مدرسۀ سمپاد، وارد دورۀ کارشناسی مهندسی معماری در دانشگاه شیراز شدم. در طی تحصیل، به علاقه‌ام به مباحث تئوری و پژوهشی در این رشته در مقایسه با مباحث عملی و فنی پی بردم و کارشناسی ارشد گرایش مطالعات معماری ایران را در دانشگاه شهید بهشتی انتخاب کردم. دوره‌ای که مرا...

برگزیدۀ سال 1398

برندۀ کمک هزینۀ رویدادهای علمی

حقوق بین الملل

دوره زمستان آکادمی حقوق بین‎الملل لاهه(2020)
من، زهرا مشرف جوادی، در سال 1368 در تهران متولد شدم. از دوران دبستان عاشق درس و کتاب بودم و همیشه دوست داشتم بتوانم با مردم دنیا از دریچه علم صحبت کنم و این علاقه را در رشته حقوق یافتم. به تدریج و با گذراندن سال­های راهنمایی علاقه من به دروس علوم انسانی و رشته حقوق بیشتر از قبل شد....

میزان بودجه کمک‌هزینهٔ سفر به طور سالانه با توجه به استراتژی‌ها و برنامه‌های آن سال توسط هیئت‌مدیره تعیین و ظرفیت اعطای کمک‌هزینهٔ در هر فصل نیز بر اساس آن مشخص می‌گردد. بنابراین تعداد پذیرفته‌شدگان تابع منابع مالی حامی خواهد بود.

متقاضیان در تاریخ های مشخص شده می توانند درخواست خود را به همراه مستندات که در ادامه تشریح می شوند جهت شرکت در سمینار، همایش، کارگاه، دوره‌ی کوتاه مدت و … در فصل آتی از طریق تکمیل فرم درخواست ارسال نمایند.

  • زمان‌های درخواست در ادامه ذکر می‌شود.
  • ظرف ۲ هفته هیئت علمی حامی در مورد درخواست‌های رسیده تصمیم گیری و اعلام نظر می کند.
  • اگر رویداد مدنظر خارج از بازه ‏های زمانی تعیین شده باشد، متقاضی می‏تواند درخواست خود را ارسال کند و حامی خارج از این بازه ‏های زمانی، درخواست او را بررسی خواهد کرد.

دانشجویان دورهٔ دکتری و اساتیدی که در رشته‌های علوم انسانی موفق به اخذ پذیرش برای شرکت در سمینارها، همایش‌ها و مدارس کوتاه‌مدت از مراکز علمی پیشرو شده باشند و موفق به اخذ کمک هزینه توسط برگزارکننده دوره یا سایر سازمان‌ها و نهادها مانند بنیاد ملی نخبگان نشده باشند، می‌توانند برای تامین منابع مالی سفر خود اقدام به دریافت «کمک‌هزینهٔ سفر حامی» نمایند.

:

متقاضیان درخواست خود را با تکمیل کردن فرم درخواست به دبیر کمیته علمی ارائه کرده و مدارک و مستندات خود را برای احراز صلاحیت دریافت کمک هزینهٔ سفر از طریق همان فرم ارسال نمایند. موسسه حامی به متقاضیان توصیه می‌کند علاوه بر مدارک ذکر شده در فرم درخواست، هر مدرک دیگری را که در متقاعد کردن کمیته علمی مفید می‌دانند به کمیته ارسال نمایند. جهت سهولت درخواست متقاضیان، کپی و فایل تصویری مدارک نیز در مرحله بررسی کفایت می کند اما در صورت اعطای کمک هزینه سفر، اصل مدارک نیز پیش از پرداخت هزینه، بررسی و تطبیق داده خواهد شد.

برای سفر در هر زمان باید در فصل قبل از سفر، درخواست متقاضی به موسسه ارسال شده باشد. زمان‌های درخواست به شرح زیر است:

  1. برای سفر در فصل بهار: ۱۵ اسفند سال قبل
  2. برای سفر در فصل تابستان:‌ ۱۵ خرداد همان سال
  3. برای سفر در فصل پاییز: ۱۵ شهریور همان سال
  4. برای سفر در فصل زمستان:‌ ۱۵ آذر همان سال
  • اگر رویداد مدنظر خارج از بازه ‏های زمانی تعیین شده باشد، متقاضی می‏تواند درخواست خود را ارسال کند و حامی خارج از این بازه ‏های زمانی، درخواست او را بررسی خواهد کرد.
  • ارسال نامهٔ رسمی مبنی بر پذیرفته‌شدن در سمینار، همایش‌ و مدارس تابستانی/زمستانی مورد نظر (درصورتی‌که این نامه تا انتهای فرصت ثبت‌نام برای برگزیده ارسال نشده باشد، ارسال اطلاعات مربوط به رویداد، مستندات مربوط به ثبت‌نام، از جمله مقاله یا پروپوزال سابمیت شده، کافی بوده و ثبت‌نام اولیه با ارائه همین اطلاعات بلامانع است. لذا حامی به همه علاقمندان توصیه می‌کند برمبنای تمایل به شرکت در یک برنامه در فصل آتی، ثبت‌نام خود را انجام دهند، در صورت برگزیده شدن اسناد و اطلاعات دال بر پذیرش بعدا از ایشان اخذ خواهد شد.)
  • شرح سوابق تحصیلی، شغلی و غیره (Resume)
  • توصیه‌نامه (طبق چارچوب تدوین‌شده حامی) از سوی حداقل یک استاد متخصص در رشته مربوطه (اصل توصیه‌نامه‌ها باید مستقیماً توسط اساتید به آدرسinfo@haamee.org ارسال شوند.)
  • ارائه توضیحی مبنی بر پیشرو و مناسب بودن کنفرانس و یا برنامه مورد نظر
  • مدارک فوق برای ثبت‌نام اولیه کفایت میکند، اما باتوجه به رقابتی بودن اعطا کمک هزینه سفر، ارائه هر مدرکی که نشان دهنده پیشرو بودن متقاضی در فعالیت‌های علمی و پژوهشی باشد، برای او در ارزیابی امتیاز محسوب میشود. مهمترین آنها مدرک معتبر ارزیابی سطح زبان انگلیسی از قبیل TOEFL, IELTS, MSRT (MCHE), TOLIMO و همچنین یک نمونه از مقالات پژوهشی چاپ شده در مجلات معتبر است.

توجه: با توجه به این که تسلط به زبان انگلیسی (زبان برگزاری دورهٔ آموزشی) شرط ضروری برای بهره‌بردن از دوره‌ها است، اعطای بورس تنها پس از احراز توانمندی لازم در برقراری ارتباط به زبان انگلیسی امکان‌پذیر خواهد بود.

  • بازگشت به کشور بدون تاخیر پس از اتمام سفر و حضور مستمر حداقل تا یک سال پس از بازگشت به کشور

ضروری است متقاضیان بلافاصله پس از بازگشت، حضور خود را به اطلاع موسسه برسانند. در صورتی که متقاضی دیرتر از 1 هفته موسسه را مطلع نماید، امکان پرداخت تعهد وجود نخواهد داشت.

  • همراهی با حامی (جهت تحقق اهداف مشترک) شامل:
  • شرکت در تمام جلسات علمی مربوط به رویداد و تهیه و ارسال گزارش کاملی از سفر به کمیتهٔ‌ علمی مؤسسه حامی تا ۳ هفته بعد از بازگشت. جزئیات الزامی در این گزارش هنگام آغاز همراهی، توسط حامی برای ایشان ارسال می‌شود.
  • حضور در برنامه ویدیویی یا پادکست موسسه حامی و توضیح روند درخواست، برنامه رویداد، ارتباطات ایجاد شده، مقاله ارائه شده و…
  • برگزاری یک رویداد علمی ازجمله سمینار یا کارگاه آموزشی حداقل ۲ ساعته رایگان در دانشگاه‌‎ها و یا مراکز علمی – پژوهشی کشور که حتی المقدور یک نفر از اساتید خارجی که در رویداد شرکت داشته نیز بصورت مجازی در آن به ارائه دیدگاه خود بپردازد.
  • به‌روز نگاه داشتن و همچنین ذکر برگزیده سفر حامی در رسانه‌های اجتماعی در صفحهLinkedIn (طبق چارچوب پیشنهادی حامی) به عنوان یکی از سوابق رزومه دیجیتال در آن رسانه.
  • ذکر نام مؤسسه حامی علوم انسانی به عنوان پشتیبان در کلیهٔ نتایج پژوهشی منتج‌شده از این دورهٔ تحصیلی
  • امکان و اجازهٔ معرفی ایشان به عنوان یکی از برگزیدگان حامی، ارائه سوابق و موفقیت‌های تحصیلی متقاضی در فعالیت‌های متنوع حامی به مخاطبان مجموعه و دسترسی به سوابق تحصیلی ایشان
  • ارائه مدارک لازم جهت عضویت در کانون برگزیدگان حامی (تا حداکثر ۷ روز پس از برگزیده شدن) شامل:
  • فایل عکس پرتره باکیفیت (با لباس رسمی و پس‌زمینهٔ ساده ترجیحا سفید و به حالت دست به سینه) جهت انتشار در سایت و رسانه‌ها
  • فایل Word بیوگرافی به زبان فارسی و انگلیسی از زبان اول شخص، بین ۵۰۰ تا ۷۵۰ کلمه بر اساس ساختار پیشنهادی حامی

کمک هزینه‌ی سفر بعد از قبولی درخواست و بعد از ارائه‌ی مستندات به منظور تایید شرکت در سمینار، ارائه‌ی گزارش سفر، ارائه‌ی پست وبلاگ و برگزاری سمینار و یا کارگاه آموزشی در وجه شرکت کننده قابل پرداخت خواهد بود.

میزان کمک هزینه‌ پس از بررسی رسید بلیط هواپیما و هزینه‌ی ثبت نام تا سقف ۱۰۰۰ دلار آمریکا محاسبه شده و به نرخ روز به تومان تبدیل خواهد شد.

متن کامل آیین نامه کمک هزینه سفر علمی موسسه حامی را می توانید از اینجا دانلود کنید.

راهنمای تدوین و ارسال توصیه نامه سفر علمی را می توانید از اینجا دانلود کنید.

مهلت ثبت نام

20

اسفند

1402

مهلت ثبت نام اتمام یافته است